VIDEO Primarul Piedone a plantat 10.000 de begonii în Rahova și Ferentari: O pată de culoare pentru Sectorul 5

piedone, sectorul 5

10.000 de begonii înfrumusețează de vineri două artere mari de pe raza sectorului 5 al Capitalei. Primarul Cristian Popescu Piedone a participat, alături de peste 500 de voluntari, la această acțiune.

Florile au fost donate de Primăria Sectorului 3, iar plantarea lor s-a făcut prin munca voluntară a angajaților Primăriei Sectorului 5.

La acțiunea de plantare au participat, alături de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, city managerul sectorului, cei doi viceprimari, precum și mai mulți directori și consilieri din cadrul Primăriei.

În total, pentru această acțiune au fost mobilizați peste 500 de voluntari din cadrul Primăriei Sectorului 5, precum și angajați ai societății de Amenajare Edilitară și Salubrizare dar și ai Administrației Domeniului Public Sector 5. Florile au fost plantate pe spațiul dintre liniile de tramvai, de-a lungul arterelor Calea Ferentari și Calea Rahova.

Piedone

„În această zi însorită am avut oportunitatea de a aduce o pată de culoare pe două dintre arterele principale de pe raza sectorului. În primul rând vreau să-i mulţumesc omologului meu de la Sectorul 3, Robert Negoiţă, îmi voi scoate pălăria oricând. A văzut una dintre postările mele pe Facebook în care explicam şi tânjeam şi eu cum are Robert în sectorul 3 această şină de tramvai cu spaţiu verde şi din loc în loc nişte begonii. Fiind un buget cu peste 600 milioane de lei datorie şi căutând să facem cât mai multe cu ce putem face la zi nu ne puteam permite asemenea plante. Îi mulţumesc lui Robert pentru donaţia pe care a făcut-o din serele proprii. Am scos toată conducerea primăriei, toate  societăţile aflate sub conducerea Consiliului Local”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here