(VIDEO) Petrecere programată timp de trei zile, terminată cu amendă de 30.000 de lei

Foto,, sursa: captura video
Foto,, sursa: captura video

Petreceri oprite, activitate suspendată . Dar si amenzi de peste 30.000 de lei. E nota de plată pentru o fermă piscicolă din județul Brașov.

Firma a organizat, la sfârșit de săptămână, o serie de petreceri în aer liber. Poliția și Protecția Consumatorului au început controalele după ce imaginile de la distracția de vineri seară au devenit publice.

Petrecerea a fost organizată vineri seară în curtea unei ferme din localitatea Prejmer, județul Brașov. Evenimentul a fost primul dintr-o serie de trei petreceri cu preparate pescărești și muzică populară, programate până azi la fermă. Ieri, la jumătatea zilei, la fermă au descins echipele Poliției, Protecției Consumatorului, DSP, DSV și Inspectoratului Teritorial de Muncă. Autoritățile au avut surprize neplăcute și când au controlat  cămara fermei. 

Produse expirate, produse alimentare neconforme

„S-au descoperit numeroase nereguli. Cum ar fi produse expirate, cantități de zeci de kilograme de produse alimentare neconforme”, a declarat Sorin Susanu, comisar șef CRPC Brașov, potrivit digi24.ro.

După ce activitatea societății a fost temporar suspendată, organizatorii petrecerii i-au anunțat pe participanți că evenimentul nu va mai avea loc. Costurile biletelor vor fi rambursate integral.

Organizatorii au fost amendați cu 20.000 de lei de Protecția Consumatorului. Activitatea le-a fost suspendată temporari. Societatea  a fost amendata cu încă 11.500 de lei amendă de Poliție , pentru nerespectarea regulilor anti-Covid și lipsa casei de marcat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here