VIDEO. Mike Tyson și-a găsit un sac de box uman în avion

Mike Tyson
Foto Facebook

Un pasager a fost bătut la bordul unui avion de fostul campion american de box la categoria grea Mike Tyson, victima alegându-se cu contuzii la faţă.

Iron Mike poate fi văzut, într-un videoclip postat pe reţelele de socializare, lovind un pasager aflat în spatele scaunului său. Incidentul a avut loc miercuri, înaintea unui zbor între San Francisco şi Florida.

Fostul pugilist, în vârstă de 55 ani, care a dominat categoria grea între anii 1980 şi 1990, ar fi început să lovească pasagerul la câteva minute de la îmbarcare, potrivit unui martor citat de TMZ.

Acelaşi martor precizează că pasagerul din spatele lui Mike Tyson încerca în permanenţă să vorbească cu boxerul într-un mod frenetic. Mike Tyson i-ar fi cerut să se calmeze, în zadar, înainte ca el însuşi să-şi piardă cumpătul şi să se întoarcă pentru a-l lovi. O fotografie a incidentului îl arată pe pasager cu pete de sânge pe tâmplă.

Fostul campion a coborât ulterior din avion în urma incidentului, potrivit TMZ, care susţine că pasagerul a depus plângere.

Poliţia din San Francisco, compania aeriană JetBlue şi agenţia care îl reprezintă pe Mike Tyson nu au reacţionat imediat.

Violator și drogat

Mike Tyson este unul dintre cele mai emblematice personaje din lumea boxului.

Cel mai tânăr campion mondial al greilor, în 1986, la 20 de ani şi 4 luni, Tyson a înlănţuit momentele de glorie, reuşind o serie de 37 de victorii fără înfrângere la începutul carierei sale, dar şi derapajele, cu un eşec neaşteptat în 1991 şi un meci tragicomic împotriva lui Evander Holyfield, în 1997.

Tyson a fost, de asemenea, condamnat în 1992 pentru viol, fiind închis timp de aproape trei ani. În 2007, el a recunoscut o dependenţă de cocaină.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here