(VIDEO) Incident la metrou. Călător imobilizat de jandarmi deoarece nu avea masca de protecție sub nas

Un incident a avut loc astăzi la stația de metrou Unirii, după ce un călător care nu avea masca pusă corect a fost luat pe sus de jandarmi.

 În imaginile transmise de un telespectator se vede cum jandarmii încearcă să îl imobilizeze pe tânărul care avea masca de protecție sub nas. Aacesta se zbate, țipă și încearcă să opună rezistență. În final, jandarmii reușesc să îl scoată pe tânăr din tren și să îl încătușeze.

Mai mulți călători îi critică pe jandarmi pentru modul în care acționează.

În imagini se văd și doi polițiști care se uita  la operațiunea de imobilizare. Ei apoi îi urmează pe cei patru jandarmi care îl escortează pe tânăr, potrivit .digi24.ro.

Purtătoarea de cuvânt al Brigăzii speciale a Jandarmeriei, Aktug Nebahat, spune că polițiștii și jandarmii care patrulau la metrou l-au văzut pe bărbatul care nu purta corespunzător masca de protecție. Atunci când i-au cerut să poarte corect masca, bărbatul a devenit recalcitrant. El a fugit pe scările care duc spre metrou și a urcat în trenul care mergea spre stația Tineretului.

„S-a procedat la urmărirea celui în cauză. Iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind recalcitrant cu forțele de ordine. Astfel încât a fost încătușat și condus la poliția metroului”, a spus purtătoarea de cuvânt.

Bărbatul a fost amendat, a mai spus Nebahat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here