VIDEO Imagini horror într-un spital din țară: mizerie, mucegai și pisici

Imagini revoltătoare surprinse în subsolul Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș: mizerie, mucegai, iar pisicile se plimbă în voie. Filmarea cu subsolul unității medicale a fost postată pe Facebook de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

În imagini este surprins și subsolul spitalului, care „pare desprins dintr-un film de groază”, spune deputatul Ungureanu, acesta fiind locul în care sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar.

„Priviți imaginile cu naturalețea cu care își schimbă hainele un medic care merge pe secție în această cocină. Vă dați seama? De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urcă lângă patul bolnavilor. Incredibil!”, scrie Emanuel Ungureanu.

Postarea integrala a deputatului USR:

„ATENTIE!

IMAGINI si SUNETE de GROAZA la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Mures!

Acestea sunt imaginile filmate de mine acum cateva zile in locul unde sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul Judetean de Urgenta Mures!

Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groaza.

Cand ajungi in acest loc insalubru, te izbeste un miros puternic de mucegai si te socheaza cele peste 30 de pisici care sunt intretinute acolo pentru a exista o bariera naturala impotriva sobolanilor care misuna in spatiile unde se schimba: asistente, rezidenti, infirmiere, brancardieri.

Priviti imaginile cu naturaletea miscarilor cu care isi schimba hainele un medic care merge pe sectie in aceasta cocina.

Va dati seama?

De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urca langa patul bolnavilor.

Incredibil!

Intre timp, managerul Puiac cauta vinovatii care mi-au permis sa intru in subsol si asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al sectiei de Ortopedie Traumatologie”, a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here