VIDEO Doi polițiști din Brăila și-au pierdut viața într-un accident rutier. Imagini cu mașina în flăcări

sursa: Politia Romana

Tragedie la Brăila. Doi polițiști, un bărbat de 45 de ani și o femeie de 21 de ani, au murit într-un cumplit accident rutier, după ce mașina în care se aflau cei doi s-a lovit de un copac. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești.

Update: 23: 15 „Colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila, au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul „autospecialei”, acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc. În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, au rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, a scris Sindicatul Europol, pe Facebook.

 „Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier.  Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția Română.

Din primele informații, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, iar autospeciala de poliție a luat foc.   

Poliția continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cauzele accidentului.

Sursa video: Facebook

Cine sunt cei doi polițiști care au murit carbonizați în accidentul din Brăila. Polițista avea doar 21 de ani VIDEO

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here