VIDEO Vezi cum se circulă pe drumurile „baronului” Teodorescu! Asta-i Tulcea

Cetățeanul.net vă prezintă un film care probează modul dezastruos în care sunt întreținute drumuri din ograda lui Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Un cititor din Tulcea ne-a semnalat modul în care se circulă și în care este întreținut Drumul județean – DJ 222, care face legătura între localitățile Tulcea, Pătlăgeanca, Ceatalchioi și Pardina. Acest drum, transformat peste noapte, nu se știe cum, din comunal (DC) în județean (DJ) a înghițit milioane, în ultimii ani, achitate pe studii de  fezabilitate și praf de piatră împrăștiată pe câțiva zeci de km.

Drumurile din Tulcea

În ciuda milioanelor din bani publici ajunse în buzunarele unora și a altora, drumul jdețean 222 arată așa cum îl puteți vedea din filmarea trimisă de cititor.

Recent, Consiliul Județean Tulcea a încercat să acceseze fonduri de peste 1,1 miliarde de euro, prin prezentarea de date false Guvernului României

Citește și Baronii PSD, în război cu agricultorii privați din Tulcea! Miza, un miliard de euro pentru fraude cu bani europeni

LĂSAȚI UN MESAJ