VIDEO Avocatul Adrian Cuculis, prădat de hoți în Mall-ul AFI Cotroceni

Adrian Cuculis
Avocatul Adrian Cuculis a fost prădat de hoți

Cunoscutul avocat bucureștean Adrian Cuculis, specializat în dosarele pe drept bancar și executări silite, a fost prădat de hoți, vineri seară, la Mall AFI Cotroceni. Mai precis în parcarea centrului comercial.

Deși, cel puțin teoretic, parcarea este păzită și supravegheată video, hoții au furat oglinzile autoturismului Mercedes condus de Adrian Cuculis, în valoare de câteva mii de lei.

Reprezentanții Mall AFI Cotroceni nu și-au asumat nicio răspundere și l-au trimis pe avocat la Poliție, pentru a depune plângere. Ceea ce Adrian Cuculis a și făcut. Numai că acesta vrea să tragă la răspundere și Mall-ul și a anunțat că îl va da în judecată.

„Mall-ul va fi chemat în judecată, pentru că după ce te pun să plătești parcarea, rămâi fără bunuri. Ei spun că n-au nicio treabă, nu-și asumă responsabilitatea. Eu vă zic juridic că au și luni îi chem în judecată, unde voi cere în plus daune morale de 10.000 de lei. Dosarul penal a fost deschis la Secția 22 Poliție”, a declarat, pentru „Cetățeanul”, avocatul Adrian Cuculis.

Pentru a scăpa de orice responsabilitate, reprezentanții centrului comercial au menționat în regulamentul parcării că șoferii sunt răspunzători pentru eventualele furturi.

„Conducătorilor auto li se recomandă să nu lase la vedere, în autovehicule obiecte de valoare. Administrația Parcării, respectiv a centrului comercial AFI Cotroceni nu răspunde de eventualele daune, prejudicii sau furturi ce pot avea loc în Parcare”, se menționează în document.

 

LĂSAȚI UN MESAJ