VIDEO Avertismentul medicului care a vindecat peste 400 de pacienți cu COVID-19: ”Cred că al doilea val va fi după o săptămână”

Virgil Musta, sursa: medichub
Virgil Musta, sursa: medichub

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara avertizează că un al doilea val de îmbolnăviri cu COVID-19 ar putea să apară mult mai repede decât ne așteptam, având în vedere relaxarea restricțiilor din ultimele zile.

Doctorul Virgil Musta, care a vindecat 464 de pacienți cu COVID-19, spune că primele semne ale ridicării măsurilor din starea de urgență se vor vedea în scurt timp. Specialistul îndeamnă în continuare la prudență și la respectarea regulilor.

„Eu cred ca va fi acest al doilea val după vreo saptămână, când încep să se vadă primele semne de la relaxare, după care vedem, în funcție de cum evoluează boala, cum mergem mai departe. Și de acum încolo transmiterea va fi comunitară, pentru că transmiterea comunitară înseamnă că virusul există deja în populație. Sunt forme asimptomatice, forme ușoare, sunt oameni care, fără să știe sunt contaminați, dau mai departe boala ”, spune medicul Virgil Musta, pentru opiniatimisoarei.ro 

În România au fost confirmate, până acum, 16.871 de infecții cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.890 au fost declarate vindecate și externate, anunță Grupul de Comunicare Strategică. 

De asemenea, peste 1.100 persoane au decedat din cauza COVID-19.

Mesajul medicului care a vindecat peste 300 de pacienți cu COVID-19: „Nu vă adunați în grupuri! Pandemia nu a trecut”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here