Victor Ponta, mesaj către primarii PSD : Sacul bugetului central este gol și plin de găuri

România e pe pragul prăpastiei
Foto: Digi24

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că este alături de primarii care s-au dus revoltați la Guvern, dar ține să le explice că trebuie să accepte adevărul și anume că sacul cu bani este gol, iar actualul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, ar promite orice doar ca să dea bine politic.

 

”Susțin moral demersul Primarilor care au fost întâi furați ( la întocmirea Bugetului pe 2019) și apoi mințiți ( că la Rectificare se dau de la Guvern munți de bani)!

Din experiență politică pe care am acumulat-o sunt acum convins că primarii și autoritățile locale cheltuie mai eficient și mai responsabil banii publici decât un guvern central! Dar poate este momentul să accepte și primarii adevărul – sacul Bugetului Central este gol și plin de găuri / strategia traitului de pe azi pe mâine din împrumuturi te duce inevitabil la faliment/ după doi ani și jumătate de politici populiste promovate de 3 indivizi ( doi incompetenți și competent dar orbit de ambiții politice nerealiste) dezastrul este doar o chestiune de timp / să arunci banii doar în speranța că vei cumpără favorurile oamenilor și ale unor jurnaliști s-a dovedit o crimă economică și o prostie politică!

În loc să ceară bani care nu există de la un Ministru care promite orice doar că să fie popular – primarii ar trebui să propună o reforma adevărată a finanțelor publice ( centrale și locale)! Altfel se vor scufundă în același timp cu Guvernul Central!”, scrie Victor Ponta.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here