Victor Ponta: Liviu Dragnea vrea să dea toți pesediștii afară din PSD

Vanghelie

Fostul lider al PSD Victor Ponta comentează într-o postare pe Facebook excluderea primarului Iaşiului Mihai Chirica din partid, spunând că acesta a fost exclus pentru că a sprijinit Guvernul Tudose, tot aşa cum el a fost exclus pentru sprijinul faţă de Guvernul Grindeanu, concluzia sa find că Dragnea, „ca ca orice PD-ist de la Şcoala lui Băsescu”, face curăţenie în partid pe principiul “niciun pesedist nu mai trebuie să rămână în PSD”.

„Eu am fost exclus de Dragnea din Partid pentru că am sprijinit Guvernul PSD condus de Grindeanu/ Mihai Chirica a fost exclus de Dragnea din Partid pentru că a sprijinit Guvernul PSD condus de Tudose! Dragnea, ca orice PD-ist de la Şcoala lui Băsescu face curăţenie în Partid pe principiul “niciun pesedist nu mai trebuie să rămână în PSD”! Deja se depăşeşte orice limită admisibilă a raţiunii şi bunului simţ!”, scrie Ponta.

El consideră că excluderea Primarului Iaşiului din PSD este încă o palmă dată alegătorilor şi imaginii Partidului de catre “Echipa Dragnea”.

„Dragnea pierde Iaşiul ( “capitala Moldovei”) , ii umileşte pe alegătorii din acea zonă, arată că elimină fără scrupule orice voce care nu se supune orbeşte, compromite sansele PSD pentru a mai castiga vreodata acest oras”, susţine Ponta, care îşi expirmă convingerea că Mihai Chirica se va dovedi un bun primar în continuare pentru Iaşi şi că în 2020 va fi reales în funcţie tocmai pentru că „nu s-a compromis pe post de figurant în filmele proaste de “Teleorman production”.

Organizaţia judeţeană Iaşi a PSD a decis, vineri, în Biroul Permanent Judeţean, excluderea din partid a primarului Iaşiului, Mihai Chirica. Chirica spune că decizia este una abuzivă, motivând că poate fi dat afară din partid doar de către organizaţia municipală, unde este membru, şi nu de cea judeţeană. El a precizat că va contesta în partid hotărârea, întrucât a fost încălcat statutul partidului, dar ia în calcul şi să o atace şi în instanţă. Purtătorul de cuvând al PSD, Adrian Dobre, afirmă că excluderea primarului Iaşiului „nu este absolut deloc niciun fel de pierdere” şi că acesta a atacat PSD într-un mod „suficient de josnic şi mizerabil”. Preşedintele filialei judeţene a PSD Iaşi, Maricel Popa, a declarat că decizia excluderii lui Mihai Chirica din partid, luată de Biroul Permanent Judeţean, este definitivă şi că nu mai este necesară o hotărâre similară a Comitetului Executiv Judeţean.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here