Victor Piţurcă s-a dezlănţuit la Poliţie: Pe Ţuţu l-am cunoscut că a vrut să vândă o fabrică de arme!

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă s-a dezlănțuit de față cu presa, după ce mai multe informații din dosarul în care fiul său e acuzat că ar fi vândut măști neconforme către MApN au ajuns în presă.

CITEŞTE ŞI: Piţurcă jr., chemat la Poliţie!

Pițurcă spune că el nu are nimic de-a face cu nicio afacere și că pe Gabriel Țuțu l-a cunoscut pentru că a vrut să îi vândă o fabrică de arme!

Nu mai are emoţii

„Ce emoții să am? Alex a fost pus aseară sub control judiciar, nu va mai sta 30 de zile în arest. Eu am spus ce a apărut în mass -media, că aș fi dat eu bani cuiva. Nu mai avem voie să mergem în biroul cuiva? Eu și fiul meu nu am vândut nicio mască, noi nu avem nimic în comun cu asta. MApN a cumpărat de la firma care i-a dat aceste produse o serie de produse, nu măști. Fiul meu nu a fost implicat în achiziții. A fost implicat fiindcă a investit banii mei. Banii ăia care scrieți că i-au intrat lui Alex Pițurcă în firmă erau banii mei, nu erau câștigați. Băiatul meu a vrut să intre în această afacere. După săptămâni, am vrut să cunosc și eu oamenii cu care face afaceri. Eu am cumpărat fosta fabrică de arme de la Filiași, apoi am mers în biroul lui Gabriel Țuțu. Ce MApN? NU am vorbit cu nimeni niciodată. Implicarea mea în afacere e că l-am împrumutat pe fiul meu să cumpere aceste produse vândute MApN”, a spus Pițurcă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here