Victor Ciorbea, interesat de starea de sănătate a lui Sorin Oprescu. Avocatul Poporului a cerut anchetă în arest

doctorul impostor Matteo Politi potabilitatea apei Victor Ciorbea le ia apărarea deținuților Ciorbea și-a delegat atribuțiile

Victor CiorbeaAvocatul Poporului Victor Ciorbea a dispus să se efectueze o anchetă, dar şi o vizită la arestul prevenitiv al lui Sorin Oprescu în urma cererilor repetate ale primarului general suspendat de a fi transferat la un spital privat pentru tratament.

Victor Ciorbea  a luat această decizie joi dimineață în urma consultărilor pe care le-avut cu adjunctul care conduce mecanismul de prevenire a relelor tratamente.

Victor Ciorbea a spus că la arestul capitalei se vor deplasa doi reprezentanţi ai Avocatul Poporului, un medic şi un reprezentant al unei organizaţii non-guvernamentale.

„Se va discuta cu domnul Oprescu să vedem care este situaţia şi se va face o primă apreciere şi de către medicul care va face parte din componenţa acestei echipe. De asemenea, se va discuta cu conducerea arestului prevenit şi se vor face, fără îndoială, şi verificări în cadrul arestului preventiv”, a declarat Victor Ciorbea.

Avocatul poporului spune că autosesizarea a avut la bază declarațiile avocaților edilului referitoare la starea de sănătate a acestuia. Victor Ciorbea a mai spus că dacă vor fi constatate neregului în urma vizitei pe care a dispus-o se va putea face, imediat, o recomandare către conducerea arestului.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here