UPDATE/Victimele accidentului rutier din județul Tulcea, internate la Spitalul de Urgență Galați. Trei răniți sunt în stare gravă

sursa foto: Google
sursa foto: Google

Victimele accidentului rutier din județul Tulcea au fost transportate la Spitalul de Urgență Galați. Trei răniți sunt în stare gravă și doar șoferul care a produs accidentul a scăpat cu câteva contuzii și se afla înafara oricărui pericol.

UPDATE: 14.20 Şoferul care a provocat accidentul din localitatea Văcăreni, judeţul Tulcea, a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore. O femeie de 79 de ani, o femeie însărcinată și un copil au murit, după ce a intrat cu mașina într-o curte.

Potrivit informațiilor furnizate de angajații Spitalului de Urgență Galați, patru dintre victimele accidentului rutier din localitatea Văcăreni, județul Tulcea, au ajuns la spital. Doar șoferul are câteva contuzii și nu a avut nevoie de internare, în timp ce ceilalți doi pasageri care se aflau în mașină au multiple fracturi costale și contuzii pulmonare. În stare foarte gravă este o femeie de 33 de ani care se afla în curte în momentul accidentului. Victima are traumatism cranian sever și a fost operată. Medicii sunt, însă, rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Teribilul accident din județul Tulcea a fost transmis Live pe Facebook, chiar din mașina șoferului. Bărbatul conducea cu o viteză foarte mare, iar la un moment dat a ieșit de pe șosea și a intrat într-o curte. În urma impactului violent, un copil de trei ani şi o femeie de 79 de ani au murit pe loc, fără să aibă nicio șansă.

Mama copilului de trei ani, însărcinată în luna a șaptea, a fost transportată, în stare gravă, cu ambulanța la Spitalul de Urgență din Galați. Din păcate, victima a intrat în stop cardiorespirator și a decedat la spitalul din Galați. Nici pentru bebeluș nu s-a mai putut face nimic.

Imediat după producerea accidentului, șoferul mașinii a părăsit locul accidentului și a fost găsit de polițiști în Luncaviţa. Potrivit IPJ Tulcea, bărbatul, care deţine permis de conducere, avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ