Candidatul Negrilă are rețeta curățeniei publice

Negrilă
Vasile Negrilă, candidat la Primăria Sectorului 4

Candidatul la primărie Vasile Negrilă vrea să revoluționeze curățenia publică în Sectorul 4. Consilierul PPU-SL și-a expus, recent, strategia prin care vrea să amelioreze calitatea vieții.

Candidatul la Primărie din partea PPU-SL anunță că se impun câteva elemente care lipsesc din actualul program al firmei al firmei Rosal, care execută salubrizarea în sector. Cea mai importantă dintre acestea, o măsură necesară în întreaga Capitală, este programul de spălat pe arterele secundare care să se execute cel puțin săptămânal. „Astfel, am în vedere reducerea costurilor și eficientizarea procesului de spălare și curățare, păstrând curățenia zilnică doar pentru elementele de praf și alte impurități”, afirmă Negrilă.

Tot el spune că își dorește și concentrarea utilajelor pe arterele secundare, care sunt principalul focar de mizerie. Altfel, Negrilă adaugă că este obligatorie identificarea unui spațiu adecvat montării unei rampe de tranzit a gunoiului, de preferat în afara orașului. „În prezent, descărcarea se efectuează în fosta gară Progresul, lucru de neconceput pentru un sector parte a unei capitale europene”, a mai spus Negrilă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here