Vârstnicii ar putea rămâne în izolare până la sfârșitul anului

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat că din cauza riscului ridicat de infectare cu coronavirus (COVID-19), vârstnicii ar putea rămane în izolare până la sfârșitul anului.

Șefa Comisiei Europene a anticipat că restricţiile impuse persoanelor în vârstă vor trebui să rămână în vigoare cel puţin până la sfârşitul anului din cauza pandemiei de coronavirus.

„În lipsa unui vaccin, contactele cetăţenilor în vârstă vor trebui restricţionate cât mai mult cu putinţă. Ştiu că este greu şi că singurătatea este o povară. Dar este o chestiune de viaţă şi de moarte.(…) Trebuie să rămânem disciplinaţi şi să avem foarte multă răbdare. Trebuie să învăţăm să trăim cu virusul pentru multe luni, probabil până anul viitor”, a declarat Ursula von der Leyen, citată de Agerpres.

Președinta Comisiei Europene este încrezătoare că va fi produs un vaccin până la sfârșitul anului, două dintre cele mai promiţătoare echipe de cercetare se află în Europa.„Sper că vor produce un vaccin până la sfârşitul anului”, a declarat Ursula von der Leyen.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here