Vanghelie, „fraudat” de proprii fani! L-au votat doar 27.000 din 400.000 de „susținători”

voturi la europarlamentare

Partidul Social Democrat Independent (PSDI) al fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie a obținut un scor rușinos de voturi la europarlamentare. Mai exact, doar 26.435 voturi.

Asta cu toate că Vanghelie se lăuda că a strâns 400.000 de semnături pentru înscrierea PSDI la europarlamentare, deși necesarul era de 200.000, dar l-au votat de 15 ori mai puțini elegători decât „susținătorii”.

A vrut să „buzunărească” PSD de voturi la europarlamentare

Potrivit Podul.ro, el a „pastișat”, așa cum puteți constata din fotografia de mai sus, acronimul și sigla PSD, acesteia din urmă fiindu-i ciuntiți doi trandafiri. Potrivit surselor noastre, intenția lui Vanghelie e aceea de a beneficia de voturi pro-PSD prin dezorientarea electoratului. De asemenea, sigla și acronimul sunt prezentate pe un fundal negru tocmai pentru a accentua similaritățile.

Urmărit penal, pentru zeci de fapte de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani, fostul primar PSD-ist al Sectorului 5 a mai încercat câteva aventuri politice de-a dreptul caraghioase (candidatura sa ”intempestivă” la Primăria Sectorului 5 fiind dropsul de pe colivă), finalizate cu eșecuri umilitoare. De notat că din partea partidulețului controlat la acea vreme (2016) de Vanghelie (ne referim la așa-zisul Partid al Dreptății Sociale – PDS) a candidat și fostul pușcăriaș Adrian Severin, la Primăria Capitalei.

Și acum se acreditează ideea că acesta ar ontrola, prin intermediul unor oameni de-ai săi, mai multe Direcții din Primăriile sectorelor 5, 12 și nu numai – Podul.ro nominalizând-o în acest sens pe o directoare care ar fi chiar fondatoare a partidului lui Vanghelie.

Rezultatul votului arată însă că Vanghelie nu mai are „priză” la alegători. Astfel, chiar la Sectorul 5, unde este consilier,

Vanghelie, „fazan” sau victimă a unei fraude electorale?

Marian Vanghelie a depus semnăturile PSDI în ultima zi la Biroul Electoral Central, pe 28 martie, și s-a lăudat că partidul său a strâns nici mai mult nici mai puțin de 400.000 de semnături, deși necesare candidaturii sunt 200.000. Cu toate acestea, numărul de voturi la europarlamentare primite a fost de mai puțin de 27.000! Să fi fost Vanghelie victimă sau cariera sa politică mai contează doar în jocurile de influență?

Vanghelie

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here