Vanghelie, despăgubiri URIAȘE pentru Ponta! Ce sumă trebuie să-i dea

Fostul premier Victor Ponta a câștigat procesul cu fostul edil al sectorului 5, Dan Marian Vanghelie, iar judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au dispus că fostul primar trebuie să îi plătească lui Ponta despăgubiri de 80.000 de euro, pentru o declaraţie pe care Vanghelie a făcut-o la o emisiune TV.

Anunțul a fost făcut printr-o postare pe pagina de Facebook a lui Ponta,

Acesta l-a dat în judecată pe fostul primar, după ce Vanghelie a declarat într-o emisiune TV că, pe vremea când lucra la Guvern, Victor Ponta ar fi luat bani de la afacerişti.

Decizia instanței

„Admite cererea. Obligă pârâtul să achite reclamantului suma de 80.000 euro cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciul moral produs. Obligă pârâtul să publice pe cheltuiala sa într-un ziar de larg tiraj naţional hotărârea pronunţată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti-Secţia a V-a civilă”, se arată în decizia tribunalului

Ponta a anunţat că va dona banii unor asociaţii şi fundaţii care se ocupă de copiii abandonaţi.

Fost primar al sectorului 5, are, însă, și alte probleme cu justiția, el fiind condamnat, pe 13 mai, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani şi 8 luni de închisoare, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani.
Sentința nu este definitivă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here