Valeriu Steriu sugerează că toate partidele vor negocia cu UNPR pentru a obţine majorităţi în CJ

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat că, momentan, nu există o decizie a formaţiunii sale privind alianţele post-electorale, dar a sugerat că UNPR va negocia majorităţile în consiliile judeţene cu toate partidele, care vor depinde de susţinerea Uniunii.

„Nu ştiu cu cine vom face majoritate în Consiliile Judeţene. Dar ştiu cu cine fac ceilalţi majoritatea. În toată ţara, majoritatea în Consiliile Judeţene se va face cu UNPR”, a declarat Valeriu Steriu.

Liderul UNPR, formaţiune care are un acord de colaborare cu PSD pentru alegerile locale, a mai susţinut că, deşi este un partid mic, UNPR asigură „echilibrul” pe scena politică, iar obiectivul principal este intrarea în viitorul Parlament. „Partidul nostru nu este unul de 50%, dar este un partid care echilibrează scena politică. Noi vom da majoritatea şi în Timiş, şi în Prahova, şi în Constanţa. Vom avea acea echipă competentă, cu preşedinţi sau vice-preşedinţi de Consilii Judeţene. (…) Un partid este puternic atunci când continuă al treilea mandat în Parlament. Dintre partidele mici nu a existat niciunul care să fi reuşit acest lucru. Vreau ca UNPR să fie încă 4 ani în Parlament şi acesta este principalul proiect asumat de mine ca preşedinte de partid la preluarea funcţiei”, a mai spus preşedintele UNPR.

Valeriu Steriu a participat la prezentarea oficială a candidaţilor UNPR pentru judeţul Prahova. Printre candidaţii propuşi în acest judeţ se numără Raul Petrescu (Ploieşti), Gheorghe Barna (Breaza) şi Florentin Georgescu (Băicoi). Lista de consilieri judeţeni este deschisă de Daniel Niculae, preşedintele organizaţiei UNPR Prahova.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.