USR, părintele sloganului „Fără penali în funcţii publice”, a dat iar „lovitura”: A numit şef un condamnat penal

Dominic Fritz, sursa: Facebook
Dominic Fritz, sursa: Facebook

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, reprezentant USR, partid care a crescut în sondaje prin sloganul „Fără penali în funcţii publice” a dat lovitura şi a numit în fruntea societăţii locale de termoficare chiar un condamnat penal.

Colterm se află în prag de faliment de mai mulți ani.

CITEŞTE ŞI: USR PLUS a blocat negocierile pentru formarea noului Guvern- Surse

Bogdan Nanu, noul director general al Colterm SA, sprijinit în această funcție de primarul Dominic Fritz, a fost condamnat penal pentru infracțiuni financiare, a dezvăluit renasterea.ro.

Condamnat penal pentru un prejudiciu uriaş

În primăvara anului 2000, Nanu a fost numit administratorul firmei Super Tex SRL. pe care doi investitori germani au înființat-o în Timișoara. La începutul verii anului 2001, sesizați de alt angajat al firmei, vorbitor de limbă germană, că Bogdan Nanu își face de cap cu banii societății, patronatul a trimis doi reprezentanți la Timișoara, care l-au dat afară pe tânărul administrator, numind altă persoană în locul acestuia. De la acea dată până la finele lui 2001, noua echipă de conducere a firmei s-a străduit să pună cap la cap toate documentele contabile ale Super Tex, lăsate vraiște de domnul Nanu, și să calculeze prejudiciul lăsat în urma sa de actualul director general al Colterm. Prejudiciul calculat – 453.102.815 lei vechi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here