USR acuză ”campania murdară” dusă de liberali

USR acuză ”campania murdară” dusă de liberali
Foto: Special Arad

După PSD, USR sare și el la gâtul PNL. USR acuză ”campania murdară” dusă de liberali

Scandalul în rândul Opoziție a izbucnit după ce a fost făcută publică o filmare în care doi tineri – recunoscuți ulterior ca fiind lideri locali ai TNL – împărțeau pe străzile Clujului pliante ci siglele Alianței USR-PLUS.

PNL, pasibil de plângeri penale. USR acuză ”campania murdară” dusă de liberali

”CAMPANIE MURDARĂ: D-lor Rareș Bogdan, Emil Boc, Ludovic Orban, Daniel Buda și Alin Tișe, ce spuneți de asta? Este sau nu este hoție? Așa se câștigă voturile cetățenilor cinstiți?”, a reacționat imediat, pe Facebook, senatorul USR Mihai Goțiu.

Acesta nu numai că a cerut conducerii PNL explicații și date concrete despre cine a coordonat și finanțat o astfel de campanie, dar a anunțat și că USR o să depună plângeri la Parchet și Poliție, chiar dacă conform unor informații ulterioare tinerii care au distribuit pliante false în numele USR – PLUS au fost excluși din TNL

”Știu că doare rău sondajul realizat, recent, de IRES, în care Alianța USR-PLUS se plasează mult peste opțiunile de vot pentru PNL în Cluj-Napoca, dar competiția electorală nu justifică asemenea practici. Utilizarea fără drept a siglelor USR și PLUS este furt! Iar minciuna atribuită Alianței USR PLUS în pliantele cu pricina (cum că am susține avortul obligatoriu!) e o mizerie uriașă. Iar o campanie în care mii de asemenea fluturași au fost distribuiți pe străzile din Cluj-Napoca nu poate fi <<opera>> doar a uneia sau a două persoane”, mai spune Goțiu.

Liberalii au comis același fault și în București

Tot la arma utilizării ilegale a siglelor adversarilor politici, pentru transmiterea unor informații otrăvite, au apelat și liberalii din Capitală. Cum ținta a fost PSD-ul de această dată, liderul PSD București a apelat deja la Poliție.

”Am sesizat organele de Poliție în legătură cu un material de campanie defăimător, propagat de Partidul Național Liberal în căsuțele poștale din Municipiul București. PNL se folosește ilegal de însemnele Partidului Social Democrat, dovedind, încă o dată, incapacitatea de a se promova prin acțiunile proprii. PNL nu este capabil să atragă electorat prin mesaje pozitive și prin soluții reale pentru societate și apelează la practici interzise prin lege”, spune Gabriel Mutu, potrivit cetățeanul.net.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*