FOTO Un tren a deraiat în această dimineață la Valea Vișeului. Circulația feroviară este întreruptă

FOTO jurnalmm.ro

Circulaţia feroviară este blocată joi dimineaţa între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, din judeţul Maramureş, după ce un tren a deraiat, anunță CFR SA.

Deraierea s-a produs din cauza căderilor de pietre de pe versant, pe liniile de cale ferată, și din cauza zăpezii. Patru trenuri sunt afectate.

un tren a deraiat
FOTO jurnalmm.ro

Reprezentanţii CFR SA au transmis că primul vagon al trenului Regio 4111, Sighetu Marmației – Cluj Napoca, a deraiat de un boghiu între Valea Vişeului şi Leordina, din cauza zăpezii şi a pietrelor căzute de pe versant. „Niciunul din cei 11 pasageri nu a fost rănit. La faţa locului se intervine cu utilaje pentru repunerea pe ţină a boghiului”, a spus purtatorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Sursa citată a arătat că linia este închisă, dar pentru continuitatea traficului se asigură transbordare pe relaţia Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei. În gara Vișeul de Jos staționeaza trenul RE 4133 care are în compunere vagoane care au plecat aseară de la București Nord.

Un tren a deraiat. Echipele CFR sunt la fața locului

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulaţia este blocată pe Secţia de cale ferată 409, între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, din judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre de pe versantul muntelui pe liniile de cale ferată, la kilometrul 9+800. Nu au fost înregistrate victime.

La ora transmiterii acestei ştiri, se lucrează pentru înlăturarea pietrelor căzute şi reluarea rapidă a circulaţiei feroviare.

LĂSAȚI UN MESAJ

*