Un tânăr a dispărut în străinătate și e căutat cu disperare de mama lui

Raduly Norbert
Raduly Norbert

Polițiștii din județul Harghita au făcut apel la populație pentru a ajuta la găsirea unui tânăr originar din Odorheiu Secuiesc, plecat să muncească în străinătate și care nu a mai dat niciun semn de viață din ianuarie 2022, potrivit Agerpres.

Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Harghita a transmis miercuri, 7 iunie, că o femeie din municipiul Odorheiu Secuiesc a sesizat dispariția fiului său, Raduly Norbert, în vârstă de 22 de ani.

Conform relatărilor mamei, tânărul a părăsit țara în 2018, plecând să lucreze în străinătate. În ianuarie 2022, Raduly Norbert a luat legătura telefonic cu mama sa, confirmându-i că se află în Olanda și că este în siguranță.

De atunci și până în prezent, acesta nu a mai dat niciun semn de viață și nu poate fi contactat telefonic, a precizat IPJ Harghita.

Poliția cere ajutorul cetățenilor și îi roagă pe cei care dețin informații despre Raduly Norbert sau care pot oferi detalii cu privire la locul în care s-ar putea afla acesta să sune la numărul de urgență 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliție.

Semnalmentele tânărului sunt următoarele: înălțime – 1,70 metri, greutate – 70 de kilograme, constituție atletică, păr scurt și șaten, ochi căprui, tatuaj pe brațul stâng. Orice informație poate fi crucială în găsirea lui Raduly Norbert.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.