Un șofer român a murit într-un accident în Austria. Poliția l-a confundat cu fratele lui geamăn

FOTO: DirkVE/Pixabay.com
FOTO: DirkVE/Pixabay.com

Un român în vârstă de 55 de ani, rezident în Germania, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care s-a întâmplat în Austria, pe autostrada A1, în zona localității Amstetten. Polițiștii l-au confundat pe acesta cu fratele său geamăn și au crezut că este proprietarul mașinii implicate în accident.

Potrivit jurnaliștilor de la Kronen Zeitung, românul circula spre Viena și avea ca destinație Germania. Locuia în localitatea Kupferzell, la nord-este de Stuttgart.

Conducea un autoturism Renault și a fost lovit puternic din spate de un Audi care mergea în aceeași direcție de mers. Ambele autovehicule au rămas pe banda din mijloc, grav avariate.

Din păcate, personalul medical de pe ambulanță nu a putut decât să constate decesul bărbatului. Celălalt șofer, un austriac în vârstă de 41 de ani, a fost transportat la un spital din Linz.

Sora gemenilor români a fost cea care a transmis mesajul că fratele ei, Remus H., care fusese declarat mort, era de fapt în viață. Victima era Romulus H., care împrumutase mașina de la fratele său.

Autoritățile austriece au decis efectuarea autopsiei și fac verificări pentru a înțelege de ce șoferul român circula cu o viteză mult mai mică decât autoturismul care venea din spate și care nu l-a putut evita.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here