Un român s-a dat drept om al legii în Spania și a jefuit o refugiată ucraineancă

FOTO: 4711018/Pixabay.com
FOTO: 4711018/Pixabay.com

Un român în vârstă de 46 de ani s-a dat drept om al legii în Spania și i-a luat unei refugiate ucrainence 1.000 de euro. Acesta a fost prins de Poliția din orașul Alicante și a fost apoi arestat. Ucraineanca, în vârstă de 64 de ani, a fost abordată de român pe o stradă din centrul orașului și a acuzat-o că vinde substanțe interzise.

Astfel, bărbatul a putut să-i percheziționeze bunurile și i-a sustras banii. Femeia făcea fotografii în grădinile Palatului Provincial din Alicante. Banii îi avea într-o borsetă pe care o ținea sub pulover. Infractorul i-a cerut și borseta, susținând că acolo are ascunse droguri.

Abia când a ajuns acasă, femeia și-a dat seama că i-au dispărut banii din borsetă. S-a dus apoi la poliție. După ce au făcut verificări pe camerele de supraveghere, oamenii legii au reușit să-l identifice pe autor.

Pe o stradă centrală, aproape de locul unde fusese comis furtul, a fost depistat un bărbat ale cărui semnalmente coincideau pe deplin cu cele furnizate de victimă, inclusiv îmbrăcămintea. Suspectul a fost interceptat și arestat pe loc, deși a încercat să fugă și s-a opus arestării.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here