Un român din Italia și-a recuperat mașina furată după o postare pe Facebook

FOTO: Skica911/Pixabay.com
FOTO: Skica911/Pixabay.com

Un antreprenor român din localitatea Pontedera, provincia Pisa din Toscana, a reușit să-și recupereze camioneta furată de hoți după ce a publicat un anunț pe Facebook.

Potrivit jurnaliștilor de la Il Tirreno, Costel Ciubotaru a cumpărat mașina cu 8.000 de euro și urma să o folosească la firma sa de construcții. După achiziție, a parcat camioneta în fața casei, iar a doua zi dimineață a constat că a dispărut.

Românul din Italia a depus plângere la carabinieri, însă a continuat și el să facă propriile demersuri. A intrat pe Facebook și a făcut apel în care reclama faptul că i s-a furat mașina, în speranța că o va vedea cineva.

După o săptămână de la furt a avut surpriza să fie contactat de un barman din localitatea Colle Salvetti, aceeași regiune, care l-a anunțat că a văzut camioneta parcată în fața barului său.

„Am publicat mai multe anunțuri pe Facebook și această persoană, după ce a văzut o postare de-ale mele, m-a sunat și mi-a spus că autovehiculul era chiar acolo, în fața barului. Trebuie să-i mulțumesc, pentru că datorită lui am recuperat-o. Nu știu cine a furat-o, dar pentru mine important este să mă pot întoarce la muncă. Până în acel moment nu puteam face ast”, a declarat antreprenorul român, pentru ziarul local italian.

A sunat imediat la carabinieri și le-a cerut ajutorul pentru a-și recupera camioneta. Din fericire camioneta nu era foarte avariată, avea doar o portieră forțată și firele de la contact tăiate și legate de către hoți.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here