Un român din Italia și-a pierdut viața la doar 25 de ani

FOTO: pcdazero/Pixabay.com
FOTO: pcdazero/Pixabay.com

Un român în vârstă de 25 de ani, rezident în localitatea Brescia din Lombardia, și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a izbit de un zid.

Din primele informații, relatate de jurnaliștii de la publicația locală Brescia Oggi, reiese că șoferul român s-ar fi simțit rău, în timp ce conducea autoturismul său Ford Fiesta pe via Oberdan din localitatea menționată mai sus, pierzând astfel controlul volanului.

În urma impactului cu zidul, autoturismul a fost distrus, iar la fața locului a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerări a pompierilor pentru a-l extrage dintre fiare.

Paramedicii, interveniți și ei în scurt timp la locul accidentului, l-au resuscitat pe tânărul de 25 de ani, care se pare că suferise un atac de cord, apoi l-au urcat în ambulanță pentru a-l transporta la Spitalul Civil din Brescia.

Din păcate, în drum spre spital, românul a suferit un nou atac de cord și nu a mai putut fi salvat. La spital, medicii nu au putut face decât să constate că a decedat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.