Un primar șochează. Se laudă cum a bătut un polițist: ! I-am tras una de i-au zburat și casca și epoleții

Primarul Ioan Barbu (PNL) din Vințu de Jos s-a lăudat în prima ședință cu angajații Primăriei Vințu de Jos că ar fi scos un polițist cu tot cu ușă pentru a demonstra că el este “jupânul” comunei.

„Să nu încercați să mă vindeți sau să îmi trageți vreo țeapă! Doamne ferește, îi grav. Că am tehnica aia de a vă lua din pat! Mulți dintre oamenii ăștia mă cunosc pe mine. Că eu am fost jupân în comuna asta și încă sunt jupân. Jupân de jupân! ….Un polițist de la Săsciori care a ieșit cu ușa de la intrare cu totul. Și încă ușă dublă! I-am tras una de i-au zburat și casca și epoleții”… pe fundal se aud cum acesta este ovaționat de unii dintre angajați, probabil pentru a se pune bine cu noul șef.

Cercetat penal pentru un contract

Primarul este suspendat la acest moment din funcție, fiind cercetat penal pentru un contract prin care ar fi devalizat Primăria Vințu de Jos cu peste 400.000 de lei. De altfel, pe perioada cercetărilor acesta suspendat din funcție, fiind considerat „pericol social” de către organele de anchetă și nu are voie să se apropie de primărie sau să intre în contact cu angajații.

CITEȘTE ȘI: Scandal în Coaliție din cauza pensiilor speciale! USR și PNL, pe un butoi de pulbere

Primarul este cercetat în libertate, fiind plasat la acest moment sub control judiciar și a returnat deja suma de 427.805 lei Primăriei Vințu de Jos. Pe numele său planează însă mai multe fapte presupus ilicite, unele chiar cu fonduri europene.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here