Un primar din Belgia a fost găsit asasinat în cimitir, cu gâtul tăiat. Ce s-a întâmplat cu criminalul

cimitir

Alfred Gadenne, primarul oraşului belgian Mouscron, a fost găsit mort într-un cimitir aflat în apropierea locuinţei sale, cu gâtul tăiat, iar criminalul s-a predat autorităţilor.

Uciderea primarului oraşului Mouscron, care a fost găsit marţi într-un cimitir având gâtul tăiat, a şocat întrega Belgieă.

Alfred Gadenne, în vârstă de 71 de ani, era primarul conservator al oraşului Mouscron, o mică aşezare urbană cu 57.000 de locuitori, situată în apropierea oraşului francez Lille. Presa din Belgia, citată de Mediafax, relatează că procurorul public a precizat că Gadenne a fost găsit cu gâtul tăiat într-un cimitir din apropierea casei. Primarul din Mouscron obişnuia să închidă porţile cimitirului în fiecare noapte. Suspectul s-a predat Poliţiei locale, însă motivele pentru care a comis crima nu au fost încă determinate. Cazul a fost trimis către procurorul local, fiind exclusă ipoteza unui atac terorist.

”Am aflat cu oroare de moartea brutală a lui Alfred Gadenne. Toate gândurile mele se îndreaptă către familia şi prietenii lui”, a scris pe Twitter primul ministru belgian Charles Michel. Alfred Gadenne a devenit primarul oraşului Mouscron în 2006.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here