Un oraș interzice accesul în parcuri pentru persoanele care au consumat produse afrodisiace

sursa: Știri Botoșani

Primăria municipiului Botoşani interzice accesul persoanelor care au consumat produse afrodisiace în spaţiile de joacă. Decizia a fost luată săptămâna trecută, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Local Botoşani, care a supus spre aprobare regulamentul de administrare şi utilizare a spaţiilor de joacă din oraş.

Noul regulament a stârnit reacții cel puțin contradictorii, ținând cont de faptul că niciunul dintre angajaţii care lucrează la spaţii de joacă nu are pregătire în domeniul medical şi nu au habar cum ar putea identifica consumatorii de afrodisiace.

„Este o prostie totală. Cum ar trebui să stabilim noi că respectivii au consumat afrodisiace? Eu am luat cuvântul şi în Consiliul Local şi am spus că este o aberaţie. Nu ştiu, probabil o să-i punem să se dezbrace în pielea goală sau poate ne dau ei nişte aparate speciale care să detecteze. Este ceva greu de crezut”, spune Eugen Ţurcanu, şeful DSPSA, dar şi consilier local la Botoşani. 

Decizia Primăriei şi a majorităţii consilierilor locali a stârnit amuzament, dar şi confuzie în rândul botoşănenilor, în condiţiile în care multe produse sau substanţe au proprietăţi afrodisiace, scrie ziarul Adevarul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here