Un nou punct de lucru pentru eliberarea pașapoartelor

Un nou punct de lucru pentru eliberarea pașapoartelor
Un nou punct de lucru pentru eliberarea pașapoartelor

Punctul de lucru de la Tîrgu Neamţ al Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple a devenit operaţional începând de luni.

Accesul la ghişeu pentru înregistrarea cererilor se va face doar în baza programării online pe site-ul www.epasapoarte.ro, iar la punctele de lucru se vor înregistra numai cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice.

„Cetăţenii ne-au cerut, iar noi am adus serviciile publice comunitare mai aproape de ei. Astfel, în urma măsurilor pe care Instituţia Prefectului le-a luat (prelungirea programului de lucru cu 2 ore, mărirea numărului de ghişee pentru preluarea cererilor, efectuarea demersurilor legale pentru noi puncte de lucru), iată că am ajuns la cel de-al doilea an consecutiv când nu mai avem cozi la paşapoarte, neexistând nicio situaţie nerezolvată”, a declarat prefectul Daniela Soroceanu.

În Tîrgu Neamţ, cererile se vor înregistra în ziua de luni, la două săptămâni, alternativ cu punctul de lucru Roman, în intervalul orar 10.00 – 14.30, iar de la ora 14.30 la ora 15.00 vor fi eliberate paşapoartele.

LĂSAȚI UN MESAJ