Un nou cutremur s-a produs miercuri seara în județul Buzău. Ce magnitudine a avut seismul

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Un nou cutremur s-a produs miercuri seară în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Seismul, cu magnitudinea 3,7 pe scara Richter, a avut loc la ora 22,46, la o adâncime de 121 de kilometri.

Miercuri, în Buzău s-a produs şi un seism cu magnitudine 2,4, la 129 de kilometri adâncime. Acesta a avut loc la ora 1,02 Cel mai recent cutremur cu o magnitudine similară, 3,7, a avut loc pe 26 iunie, tot în judeţul Buzău.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

LĂSAȚI UN MESAJ

*