Un nou cutremur în Vrancea s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Al treilea seism în 24 de ore

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Un nou cutremur în Vrancea s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind vorba de al treilea seism înregistrat în România mai puţin de 24 de ore.

Seismul a avut magnitudinea de 2,1 grade pe scara Richter şi s-a produs la ora 3,11, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Seismul s-a produs la adâncimea de 102 de kilometri.

Cele mai apropiate oraşe de epicentrul acestui nou cutremur în Vrancea sunt Odobeşti (33 km), Panciu (35 km), Oneşti (42 km), Focşani (47 km) şi Târgu Ocna (49 km).

Vineri la ora 8,25, un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adâncimea de 142 de kilometri, iar la ora 16.59 s-a înregistrat un alt seism, cu magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter, tot în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adâncimea de 129 de kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

*