Un nou accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Au fost implicate 17 mașini, trei persoane au ajuns la spital

La zece zile după carnagiul de pe A2, în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața, un nou accident s-a produs miercuri dimineață la intrarea în Capitală pe Autostrada Soarelui, iar potrivit primelor informații ale ISU București – Ilfov trei persoane sunt transportate la spital.

Reprezentanții ISU au precizat că în accident au fost implicate 17 mașini, dintre care 10 pe sensul către Constanța, iar șapte spre Capitală.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, 22 de persoane sunt evaluate medical. La fața locului acționează cinci echipaje SMURD, dintre care unul de la descarcerare și un altul pentru stingerea incendiului.

În carambolul produs acum două săptămâni, la kilometrul 67 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers către Constanţa, patru persoane şi-au pierdut viaţa, 36 au fost rănite, iar 29 de vehicule au fost avariate, acesta fiind considerat cel mai grav accident rutier, din punct de vedere al numărului maşinilor implicate, care a avut loc în România.

Dosarul deschis după acest accident a fost preluat de Parchetului Tribunalului Călăraşi, stabilindu-se că în carambol au fost implicate 33 de maşini, pentru nouă dintre şoferii implicaţi fiind suspendate permisele de conducere, au precizat oficiali din cadrul Parchetului.

Nouă permise de conducere au fost suspendate pentru încălcarea normelor la regimul rutier de nepăstrare a distanţei şi neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here