Un look nou începe cu STAILER. Cum poți să-ți gestionezi mai ușor programările cu doar câteva click-uri!

Stailer

Ești stilist, make-up artist sau doar proprietarul unui salon de hair & beauty? Gestionează mai ușor programările cu doar câteva click-uri. Un look nou începe cu STAILER.

Site-ul stailer.ro este locul în care clienții te pot descoperi sau dacă te afli în postura de client, poți căuta unii dintre cei mai buni stiliști sau specialiști din industria hair & beauty.

Uneori este dificil să compari două servicii din două orașe diferite și să îl alegi pe cel mai bun. Dacă ești în căutarea unui nou frizer sau te afli în partea de vest a țării și ai nevoie de un barber shop Timisoara, nu poți merge din salon în salon și să evaluezi calitatea. Poți face acest lucru în mediul virtual, printr-o programare prin stailer.ro.

Ce este Stailer

Platforma online îți oferă posibilitatea de a lua clienți noi sau de a descoperi stiliști noi. În cazul în care tu ești stilistul, oamenii te pot găsi fără să știe unde ești poziționat, fără să se deplaseze în salonul tău. Tot ce trebuie să faci este să îți înscrii afacerea pe stailer.ro și să îți gestionezi pe mai departe programările. Clientul va primi un sms ce conține confirmarea programării și de asemenea, va primi o notificare în cazul în care se anulează programarea.

Site-ul este destinat tuturor din sfera hair & beauty. Aici se încadrează atât clienții, cât și cei care prestează serviciile. Gestionează mai ușor programările cu doar câteva click-uri! Nu trebuie să îți notezi, ci doar să verifici pagina în care se află acestea. Agenda se poate pierde, dar pagina de internet nu! Așadar, aici poți fi mai vizibil și să ai o evidență mai simplă a programărilor.

Stailer

Din perspectiva unui client, lucrurile sunt la fel de simple. Intră pe site și vei descoperi toți pașii pe care trebuie să îi urmezi în efectuarea unei programări. Ai nevoie de introducerea datelor precum numele complet și numărul de telefon, stabilirea datei și a orei programării, cât și confirmarea acesteia.

Alege salonul potrivit pentru tine cu doar câteva click-uri! Selectează serviciul dorit: tuns, pensat, vopsit, make-up, epilare, coafat, manichiură & pedichiură, masaj, cosmetică sau tratamente pentru păr. Alege genul feminin sau masculin, apoi locația pentru serviciul solicitat. O altă pagină va conține toate saloanele disponibile pentru cerințele tale, la care poți vedea fotografii și recenzii pentru a-l alege pe cel mai bun.

Stailer este platforma unde clienții și cei care prestează servicii de hair & beauty se întâlnesc virtual! Nu mai este necesar să te plimbi în fiecare salon și să vezi ce îți oferă, ci doar să navighezi pe site. Totul este gratuit, economisești timp și poți gestiona în mod facil programările.

Întâmpini dificultăți de fiecare dată când un client își face programare și nu o respectă? Platforma va trimite câte o notificare de fiecare dată când clientul trebuie să ajungă la programarea respectivă. Același lucru se întâmplă și dacă intervine ceva și nu mai poți continua programul. Clientul va fi înștiințat asupra anulării programării. Gestionează mai ușor programările cu doar câteva click-uri! (advertorial)

Contact:

support@stailer.ro

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here