luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăUn lider PSD îl ameninţă pe premierul Cîţu cu plângere penală

Un lider PSD îl ameninţă pe premierul Cîţu cu plângere penală

-

Șeful PSD Iaşi, Maricel Popa, ameninţă că va depune plângere penală împotriva premierului Cîţu, dacă banii nu vor fi alocaţi transparent la rectificarea bugetară şi vor fi utilizaţi pentru bătălia din interiorul PNL.

”Dezvoltarea comunităţilor locale devine monedă de schimb pentru voturile de la congresul PNL. Din păcate, cei doi candidaţi pentru şefia PNL, Cîţu şi Orban folosesc toate pârghiile administrative pentru rezolvarea unei competiţii politice. Cred că acest lucru trebuie să înceteze imediat. Alocarea discreţionară a resurselor publice reprezintă un abuz de putere grosolan, iar peneliştii sunt deja recidivişti din acest punct de vedere. Să nu uităm că au inventat o nouă anexă la bugetul de stat pentru a da bani către administraţiile conduse de liberali sau userişti”, precizează liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa.

Liderul PSD Iaşi Maricel Popa susţine că dacă banii vor fi alocaţi la rectificarea bugetară în funcţie de interesele politice atunci va depune plângere penală împotriva premierului.

”Dacă, la rectificarea bugetară, banii nu vor fi alocaţi în mod echidistant şi transparent, ci doar pentru obţinerea unor avantaje la congresul PNL voi face plângere penală împotriva premierului Cîţu în care voi solicita autorităţilor abilitate să intervină. O astfel de acţiune este asimilabilă cu traficul de influenţă pentru a obţine un folos personal necuvenit. Sper ca Orban şi Cîţu să aibă înţelepciunea şi maturitatea de a renunţa la aceste tertipuri ipocrite. Lupta politică nu are ce căuta atunci când vorbim despre alocările financiare pentru comunităţile locale”, a adăugat liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...