Un deputat AUR a vrut să bată în Parlament un reprezentant al Federaţiei patronale din petrol: Ieşi afară, papagalule!

Reprezentanţii AUR au făcut scandal, marţi, în şedinţa comisiilor reunite de buget şi energie din Camera Deputaţilor, unde se dezbătea Legea offshore, aceştia cerându-le reprezentanţilor Federaţiei patronale din petrol şi gaze să iasă din sală şi acuzându-l pe ministrul Energiei că ”este hoţ şi că vinde gazele din Marea Neagră austriecilor”.

Deputatul AUR Dan Tănasă i s-a adresat lui Cătălin Niţă, director executiv al Federaţiei Patronale de petrol şi gaze: „Dispari din faţa mea! Explică pe ce bursă se vor tranzacţiona, pe Bursa de la Viena sau pe Bursa de la Bucureşti. Explică-le oamenilor! Tu eşti reprezentantul patronatelor”, a spus Tănasă.

Acompaniat de Simion

Tănasă s-a lansat în jigniri la adresa reprezentantului patronatelor: „Eu sunt ales de poporul român, tu eşti în plus în clădirea asta, papagalule. Eu sunt deputat, m-a ales poporul român. Pe tine cine te-a ales?”, a spus deputatul AUR. Acestuia i s-a alăturat George Simion, care i-a cerut reprezentantului patronatelor să iasă din sală. „Ieşiţi afară!. Tu, de la OMV, ieşi afară!”.

CITEŞTE ŞI: Simion s-a dezlănţuit la dezbaterea pe Legea Offshore: Nişte hoţi!

În replică la scandalul provocat de AUR, social-democratul Daniel Suciu s-a adresat deputaţilor AUR, afirmând că „a înţeles că pe agenda de astăzi era spectacol”.

„Nu puteţi, trei parlamentari ai unui singur partid, să luaţi ostatic o sală întreagă şi o comisie întreagă”, a spus Suciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here