vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn consilier local PNL de la sectorul 5 a cerut demisia conducerii...

Un consilier local PNL de la sectorul 5 a cerut demisia conducerii filialei de sector. Ce replică a primit

-

Eșecul PNL la alegerile locale pentru sectorul 5 l-a determinat pe consilierul local Mihai Bîrsan să ceară demisia șefilor filialei, pentru a se reconstrui încrederea în acest partid.

După cum era de așteptat, apelul său, lansat și pe grupul de WhatsApp al partidului nu a fost primit cu entuziasm de conducerea PNL sector 5. Ca să i se închidă gura, Mihai Bîrsan a fost scos din grupul de WhatsApp. Un comportament nu reflectă valorile democratice pe care ar trebui să le promoveze liderii filialei PNL Sector 5, a acuzat consilierul local.

„Recent, alegerile locale din București au arătat un scor dezamăgitor pentru filiala PNL Sector 5. Sunt membru al acestei filiale și consider că trebuie să abordăm cu asumare și onestitate cauzele acestor rezultate.

Sub conducerea domnului Dan Ștefan Meran și a echipei sale apropiate, filiala noastră a fost adesea criticată de Mass-media pentru gestionarea în scop personal a resurselor publice. Se spune că acești lideri plasează oameni în funcții publice doar pentru a le acorda contracte firmelor lor. Astfel de acuzații nu doar că afectează imaginea partidului, dar pun și sub semnul întrebării integritatea noastră ca organizație politică!!!

Având în vedere rezultatele slabe la alegeri și criticile aduse conducerii, am solicitat, pe grupul intern de WhatsApp al PNL Sector 5, ca această conducere să facă un pas în spate. Răspunsul lor a fost să mă elimine imediat din grup. Se pare că aceasta este viziunea lor asupra democrației: eliminarea celor care îndrăznesc să aibă o opinie diferită!

Este important să subliniem că un astfel de comportament nu reflectă valorile democratice pe care ar trebui să le promovăm. Dimpotrivă, este o atitudine care amintește mai degrabă de practice comuniste, nu de progres. Dacă liderii noștri nu ascultă vocile membrilor proprii, nu este de mirare că nu reușesc să capteze încrederea cetățenilor!

Dacă vrem să reconstruim încrederea în PNL Sector 5 și să servim cu adevărat interesele cetățenilor, trebuie să începem prin a ne curăța propria casă. Este timpul pentru o conducere transparentă și responsabilă, care să pună pe primul loc nevoile comunității, nu câștigul personal!!!” scrie pe Facebook consilierul PNL la Primăria Sectorului 5 Mihai Bîrsan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...