Un cetățean din Republica Moldova, infectat cu COVID, găsit mort într-un apartament din Galaţi

Un bărbat de 49 de ani din Republica Moldova, bolnav de COVID 19, a fost găsit decedat într-un apartament din Galaţi. Acesta a refuzat să se interneze în spital, deşi ştia că este infectat. Administratorul blocului este cel care a alertat autoritățile. Bolnavă de COVID este şi soţia lui care a acceptat să se interneze. 

„Bărbatul de 49 de ani avea cetăţenie moldovenească. Împreună cu soţia lui stătea la Galaţi în chirie. Pe 18 aprilie, el şi soţia au fost testaţi. La testul rapid, ea a avut rezultat pozitiv, el negativ. Totuşi, el avea simptome, de aceea i s-a făcut test PCR. Rezultatul a venit a doua zi, era pozitiv. Ea a mers la spital unde a fost internată, el a refuzat internarea, a stat acasă”, a declarat reprezentantul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Mihai Polinschi.

Administratorul blocului a alertat autorităţile deoarece bărbatul nu a răspuns la uşă.

„Administratorul a mers la el la uşă duminică, se vedea că se simte rău. Luni l-a căutat din nou şi, pentru că nu a răspuns, a sunat la 112. Uşa a fost spartă, bărbatul a fost găsit decedat în casă. Cauza morţii va fi stabilită în urma autopsiei, el era pozitiv”, a mai spus medicul Polinschi.

În prezent, cazul este anchetat de polițiștii gălățeni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here