Un candidat optimist. Hunor: „Eu cred că vom intra în turul doi Paleologu şi cu mine”

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede că în turul doi al alegerilor prezidenţiale vor intra el şi candidatul PMP, Theodor Paleologu.

„Eu cred că vom intra în turul doi Paleologu şi cu mine. Oricine câştigă, Toader sau eu, România va avea de câştigat, va fi în câştig. Ar fi un tur doi minunat, cum nu a avut România de 30 de ani. Mesajele mele în această campanie, viziunea mea nu este pentru maghiari, este pentru toţi cetăţenii României. Nici nu se poate altfel. Şi sper că voi reuşi să-i conving şi pe români, că cea mai bună soluţie, cel puţin până în turul doi, este să mă voteze pe mine. Eu am mai spus asta, aţi încercat cu români, nu eraţi mulţumiţi, aţi încercat şi cu Iohannis… văd că există o oarecare nemulţumire, putem să continuăm pe acest drum, încercaţi şi cu mine şi veţi vedea că va fi mult mai bine decât cu oricare dintre aceşti preşedinţi de până acum”, a spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a participat, vineri, la Casa de Cultură din municipiul Constanţa, la o întâlnire cu reprezentanţi ai minorităţilor naţionale din România.

LĂSAȚI UN MESAJ