Un candidat la prezidențiale, găsit de polițiști la mănăstire

Ninel Peia, unul din candidații la prezidențiale, se pare că a găsit o strategie pentru a deveni celebru. El a dispărut fără să anunțe, fiind găsit de polițiștii din Cluj care au intrat în alertă , la mănăstirea Putna. 

Ninel Peia, candidatul  în vârstă de 50 de ani la prezidenţiale susținut de partidul NR (Neamul Românesc) ,  este o persoană evlavioasă. Cel puțîn așa s-ar crede țînând cont că acesta a fost găsit joi noaptea, de polițiștii din Cluj la mănăstirea din Putna, acesta declarând că a venit acolo să ” ia lumină” . Polițiștii din Cluj au fost sesizați că Ninel Peia a dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază.  Ninel Peia s-a cazat miercuri la un hotel din Cluj-Napoca, iar joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon.

Angajații  Serviciul de Protecție și Pază. care trebuiau să meargă cu el  , joi, la un miting electoral spun că nu le-a răspuns la telefon. La 24 de ore după ce a fost dat dispărut de SPP în Cluj-Napoca, poliţiştii l-au găsit  la mănăstire.Sunt unele voci care spun că Peia ar fi pus la cale dispariția să , pentru a-şi câştiga notorietate înainte de alegeri. .

,,În această după amiază(joi n.r) , IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe rază mun. Cluj-Napoca iar joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon.

În cauza se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoană în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, a informat joi IPJ Cluj.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ