Un bărbat cu permis de conducere eliberat de ”Imperiul German”, reținut în Vama Galați

Vama Oancea, sursa: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean german, urmărit internaţional pentru falsificare de documente, şi care avea asupra lui un permis de conducere fantezist, eliberat de „Imperiul German”, stat inexistent.

În Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, un cetăţean german, în vârstă de 34 de ani.

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele bărbatului era emisă, de autorităţile din Germania, o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, predare sau extrădare, pentru săvârşirea infracţiunii de falsificare de documente.

În urma unui control amănunţit efectuat bărbatului, a fost descoperit asupra sa un permis de conducere fantezist ce avea imprimate fotografia şi datele sale de identitate, eliberat de „Imperiul German”, stat inexistent.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că documentul în cauză este un atestat profesional de motostivuitor.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Galaţi, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția de Frontieră.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here