Un bărbat beat a blocat circulația pe un drum cu o canapea extensbilă

sursa: Politia Romana

Un bărbat de 51 de ani a fost imobilizat și reținut de polițiști deoarece a blocat circulația unui drum cu o canapea extensibilă și două plăci metalice de gard.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au reținut un bărbat, de 51 de ani, din comuna Smârdan, bănuit de comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Din cercetări, a reieșit că, în data de 31 octombrie, în jurul orei 13.30, bărbatul ar fi așezat pe mijlocul D.J. 255C, în localitatea Mihail Kogălniceanu, o canapea extensibilă și două plăci metalice de gard,  blocând circulația autovehiculelor.

La momentul sosirii polițiștilor la fața locului, acesta se afla pe partea carosabilă, însoțit de un câine de talie mare, pe care îl ținea în lanț, pentru a împiedica persoanele care ar fi încercat să elibereze drumul.

Bărbatul, care se afla sub influența alcoolului, a fost imobilizat de polițiști, fiind ulterior reținut, pentru 24 de ore.

 În cursul acestei zile, bărbatul a fost prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here