Un avocat face praf procurorii după ce au anunţat că anchetează războiul din Ucraina: Va fi adus Putin cu mandat de aducere, prin teleportare!

Avocatul Gheorghe Piperea face haz de necaz după ce Parchetul General a anunțat că anchetează crimele comise de ruși în Ucraina.

CITEŞTE ŞI: Putin provoacă Occidentul: Nu am început încă lucrurile serioase în Ucraina

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție din România s-a autosesizat și deschide o anchetă care vizează infracțiuni contra umanității, comise în războiul din Ucraina. Cercetările au în vedere și deținerea de către cetățeni ucraineni a cetățeniei române.

Anchetă la Parchetul General

Procurorul General al României a deschis proces penal contra lui Poutine. Va fi citat prin agent procedural. Sigur vine ăla de bună voie, că altfel va fi adus cu mandat de aducere, prin teleportare, și va fi amendat de o să-l ia naiba. Audierile vor fi publice, cu inculpatul în boxă de „pepsiglas”. Principalii exponenți ai publicului vor fi luptătorii anticorupție, care sunt și eroii din linia întâi a războiului sanitar și campionii rusofobiei. Ei vor veni le spectacol cu uber (ignorând suveran corupția globală a „titanului” transportului cu șoferi închiriați digital). Sau cu trotineta, scrie Piperea pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here