Un avocat aruncă BOMBA: Sindromul morţii subite e cauzat de vaccinul anti-COVID!

Avocatul Gheorghe Piperea pare să cunoască secretul morților subite. El se alătură vocilor care susțin legătura dintre decesele neașteptate și vaccinul împotriva COVID-19.

CITEŞTE ŞI: Avocatul Piperea: „Primarul general este obligat să își dea demisia”

Avocatul Gheorghe Piperea spune că sindromul, morții subite, care apare la tot mai mulți tineri, e cauzat de vaccinarea împotriva virusului COVID-19. De asemenea, el este de părere că urmașii celor decedați ar trebui să se adreseze instanțelor și să ceară autopsii care să demonstreze adevăratele cauze ale morții celor dragi.

„Când spui că cineva s-a stins de sindromul morții subite, de fapt spui că nu știi cauza decesului sau, și mai <<științific>>, că știi, dar tre’ ascunzi cauza pentru că nu e corect politic să o dezvălui. Deci, plecarea din sânul familiei a persoanelor tinere și sănătoase e trecută la decese asimptomatice sau, mai nou, la NCîAP (neclasificat în altă parte). Adevărul ar putea fi cunoscut în justiție, dar nimeni nu și-a luat inima în dinți, nici individual, nici în procese colective (class actions) ca să sesizeze instanțele. Pur și simplu, nu există reclamanți pentru astfel de acțiuni.”
Idei conspiraționiste, vaccinul este cauza deceselor subite

Ser experimental

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Piperea a precizat că nu înțelege care sunt motivele pentru care s-ar putea teme o persoană care a rămas fără singurul copil, la scurt timp după ce s-a „imunizat cu un ser experimental”. De asemenea, el lansează și o întrebare la adresa acestor persoane. „Ce anume mai ai de pierdut?”

Mai mult decât atât, avocatul consideră că valul deceselor consecutive „imunizării” vor rămâne asimptomatice. El a oferit exemplul deceselor din orice alte cauze care au fost trecute la COVID-19 doar pentru că s-a făcut un test RT-PCR care a ieșit pozitiv „în nara dreaptă și negativ în nara stângă”, susține în aceeași postare. În plus, Piperea a făcut trimitere și la o soluție a CJUE, din 2017 care este obligatorie în dreptul intern. El a explicat că dacă decesul a survenit în imediata vecinătate temporară a administrării unui vaccin, iar victima nu avea antecedente cauzatoare ale morții inexplicabile, atunci cauza este chiar vaccinul, scrie Piperea pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here