Un afacerist celebru și-a pus capăt zilelor

Gheorghe Dincă

Un cunoscut afacerist din Bistrița s-a spânzurat în noaptea de marți spre miercuri. Cu câteva ore înainte de teribilul eveniment, acesta încercase să se mai sinucidă, provocând intenționat un accident rutier.

Se pare că a supraviețuit, deși mașina a fost distrusă complet. Nu a renunțat la dorința lui. A  recurs la gestul care i-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit în apropierea locuinței sale din Capitală.


 Afaceristul este Mihai Elian Ulsamer, fiul lui Mihai Belei, fost consilier local PRM BN. Trupul neînsuflețit a fost găsit în apropierea locuinței sale din Capitală.

Se presupune că motivul care l-a determinat să recurgă la gestul teribil avea legătură cu problemele sale din căsnicie. Se pare că a mai avut astfel tentative . El a mai încercat și în trecut să își pună capăt zilelor, potrivit stiripesurse.ro.

Înainte de a se sinucide, bărbatul a lăsat un mesaj pentru cei trei copii ai săi, în mediul online. Din cuvintele sale reiese că omul de afaceri se gândea deja de ceva vreme la planul său.

„Viața este frumoasă, dar pentru mine… În special pentru Ema, Andreas și Elsa! Vă iubesc mult de tot!”, se arată în postare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here