Ucigașul de la biserica din Argeș, sprijinit de Poliție: Femeia îl reclamase de 3 luni!

Bărbatul din judeţul Argeş, care duminică după-amiază i-a omorât pe fosta sa concubină şi pe fiul acesteia, fusese reclamat la autorităţile judiciare încă din luna februarie a acestui an.

Femeia depusese o plângere în care susţinea că bărbatul o ameninţă cu moartea. De altfel, amenințări cu moartea i-a adus bărbatul și în cadrul unei emisiuni tv.

Femeia in vârstă de 38 de ani şi fiul acesteia, de 15 ani, au fost găsiţi morţi duminică în apropierea unei biserici din localitatea Mihăeşti, principalul suspect încercând să se omoare după dubla crimă. Procurorii fac cercetări în cadrul unui dosar penal de omor calificat cu premeditare.

Presupusul autor al dublei crime, un bărbat de 44 de ani, fusese reclamat pentru ameninţare.

Ce spun anchetatorii

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, procurorul Cătălin Arsene, a declarat luni pentru News.ro că o sesizare din partea victimei fusese depusă în luna februarie a acestui an la Parchetul de pe lângă judecătoria Câmpulung, în sesizare femeia reclamând că este ameninţată.

Conform oficialului Parchetului Tribunalului Argeş, suspectul nu are antecedente penale. El a încercat să se sinucidă imediat după uciderea celor doi, înjunghiindu-se în gât. Bărbatul a fost dus la spital, supus unei intervenţii chirurgicale şi, din cauza stării de sănătate, nu a putut fi audiat, deocamdată.

Principalele ipoteze privind mobilul crimelor sunt legate de gelozie sau de răzbunare, în contextul în care femeia se despărţise de fostul concubin in urmă cu trei luni și era cu un alt bărbat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here