TVR îşi ignoră propria dezbatere electorală! Program ca la stat, nimic pe site-ul televiziunii publice

Orice post de televiziune care organizează o dezbatere electorală cu miză vrea să o şi popularizeze. Nu este şi cazul TVR, care şi-a ignorat propria dezbatere organizată duminică seara.

TVR a organizat duminică seara o dezbatere televizată la care au participat mai mulţi candidaţi la Primăria Capitalei, printre care şi Cătălin Predoiu şi Nicuşor Dan. Nicuşor Dan chiar a „produs” o ştire, anunţând că acceptă parţial provocarea lnasată săptămâna trecută la Antena 3 de Cătălin Predoiu privind organizarea unui sondaj de opinie.

La orice televiziune comercială, site-ul propriu ar fi fost deschis de această ştire, însoţită de fotografii în format high resolution, ca ea să fie preluată de cât mai multe instituţii de presă. Ei bine, nu şi la TVR, care nu face altceva decât să-şi adâncească starea de colaps financiar. Luni dimineaţă, pe site-ul www.stiritvr.ro, nu era prezentă nicio ştire despre dezbaterea electorală ce avusese loc cu doar câteva ore în urmă în studiourile din strada Pangratti (vezi captura site).

Ba, mai mult, ultima ştire era postată pe site la ora 19,55, cu toate că noi am consultat site-ul TVR după ora opt dimineaţa. Adică timp de 12  ore niciun angajat al televiziunii publice nu a fost în stare să actualizeze site-ul.

Pesemne că la site-ul TVR programul se termină la ora 20,00. Ca la stat. Şi apoi conducerea TVR, dar şi angajaţii se vaită şi se miră că instituţia publică se afundă în datorii, în condiţiile în care încasează bani şi din publicitate, şi de la bugetul statului, şi direct de la cetăţeni, pe factura de electricitate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here