TURNU SEVERIN. Bătaie cu pumnii şi picioarele între două eleve chiar în curtea liceului

Bătaie cu pumnii şi picioarele între două eleve de clasa a IX-a, chiar în incinta unui liceu din Drobeta Turnu Severin. Totul ar fi pornit din cauza unor comentarii pe Facebook. De aici însă cearta a degenerat.

CITEŞTE ŞI: Bătaie liberală pe ciolanul de 2 miliarde al Companiei Naționale a Infrastructurii Rutiere

În imagini se vede cum una dintre adolescente este trasă de păr și lovită cu bestialitate cu piciorul de cealaltă adolescentă. Întreagă scenă se petrece sub ochii mai multor martori.

Secunde bune nimeni nu a încercat să o oprească pe agresoare. A continuat să-și lovească colega și să o înjure fără milă.

În final, un tânăr intervine şi o dă la o parte pe adolescenta nervoasă.

Scăpată din mâinile agresoarei, prima adolescentă se așează pe bordură. Nimeni însă nu s-a apropiat să-i ofere primul ajutor.

Dosar penal

Imaginile revoltătoare au ajuns şi pe mâinile polițiștilor care au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Tânăra agresoare ar fi elevă la Colegiul Tehnic „Lorin Sălăgean”, iar victima învață la Liceul Tehnologic „Domnul Tudor”.

„Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți s-a sesizat din oficiu, în dimineața de 12 septembrie a.c., cu privire la acest eveniment.

Astfel, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și se continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse măsuri corespunzătoare”, conform IPJ Mehedinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here