Turiștii au blocat o stațiune montană

La schi, foto, sursa. google
La schi, foto, sursa. google

Stațiunea clujeană Băișoara este blocată din cauza numărului mare de turiști care au luat cu asalt pârtiile de pe vârful Buscat. 

Varful Buscat are o înălțime de 1676 m, fiind situat la 60 de km de Cluj-Napoca și aproximativ 100 km de Alba Iulia, Târgu Mureș și Zalău și la 3 km de stațiunea Băișoara, potrivit zcj.ro.

„Update! Datorită numărului mare de turiști vom prelungi programul până la 17.30 ca să apucați să consumați punctele luate azi. Rugăm șoferii care au parcat pe marginea drumuluu sa vina la masini sa le mute astfel incat sa se poata circula. Vă mulțumim”, au transmis reprezentanții Buscat Resort Băișoara.

Stațiunea are 5 pârtii de schi: o pârtie de inițiere, este dotată cu telescaun și babylift, pârtia albastră (1300m), pârtia verde (1700m), pârtia roșie (800m), pârtia neagră (900m) și pârtia de săniuș. Noutatea acestui sezon este pârtia verde, de 1700 m, cu o dificultate medie.Un abonament pentru toată ziua este 120 lei pentru adulți și 90 lei pentru copii, studenți și pensionari.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here